top of page

Waarom wandelcoaching?

We leven in een maatschappij waarin veel van ons verwacht wordt, we hebben veel ballen hoog te houden en willen alles zo goed mogelijk doen. Daarnaast hebben we het gevoel dat je heel de dag "aan" moet staan. We zijn de hele dag bereikbaar, telefoon staat altijd aan. via social media zijn we in contact met anderen, en worden afgeleid door allerlei externe prikkels en door deze kanalen.

Eigenlijk besteden we te veel tijd en energie aan dingen die er helemaal niet toe doen… Tijdens onze wandelingen is het mogelijk om hierop in te gaan, te gaan filteren en te zoeken naar waar jouw energie level van toeneemt, en waardoor hij door uitblust …

 

Zorgen voor jezelf kun je leren, juist in de natuur kun je jezelf terug vinden, zien waar je kracht ligt, ervaren wie je bent. En het mooiste is...de natuur oordeelt niet. Je bent goed zoals je bent.

Wat en hoe gaan we dat doen?

 • We beginnen met een intake (wandelend of telefonisch) gesprek.

 • Tijdens de intake gaan we samen kijken naar wat jouw vraag is... Wat is de reden dat je bij mij komt…waar wil je hulp bij? 

 • Kort na de intake zullen we de eerste wandeling plannen.

 • Bij het begin van iedere wandeling (+/- 1,5 uur) zullen we bespreken wat je in ieder geval aan bod wil laten komen tijdens de wandeling en wat jouw verwachting is.

 • We starten met de coachingswandelingen en zetten de natuur in om tot de antwoorden te komen die in jou verborgen zitten. 

 • Je ontvangt van mij je eigen coachingsboekje waar jij je vragen/antwoorden in kan opschrijven.

 • Je zult al na onze eerste wandeling al verschil merken bij jezelf!

 • Na iedere wandeling bekijken we samen naar passende thuis uitdagingen en oefeningen waar je mee aan de slag kunt. We bespreken wanneer we een contact moment hebben tot de volgende wandeling.

 • Samen kijken we naar wat je nodig hebt om stapjes vooruit te zetten naar voor jou de meest ideale situatie.

Wat is het resultaat na ons wandeltraject?

 • Je voelt je weer gezien en gehoord.

 • Je begrijpt waar je gedachten vandaan komen en kunt deze beter plaatsen en accepteren.

 • Je kan beter je grenzen aangegeven.

 • Je oordeelt minder hard over jezelf.

 • Je bent minder vatbaar voor het oordeel van anderen.

 • Je hebt meer rust en ruimte in je hoofd.

 • Je kunt meer genieten van het hier en nu.

Vraag & antwoord (FAQ)

Wordt je wandeltraject vergoed?

 

Wandel coaching wordt niet vergoed door je verzekering, echter zijn veel bedrijven welwillend om je te helpen in een coaching‘s traject. Vraag ernaar bij je werkgever/personeelszaken of ze mee willen investeren in jouw coaching traject. Jouw werkgever wil graag dat jij met plezier je werkzaamheden doet en wil voorkomen dat je in een burn-out terecht komt. Uit ervaring weet ik dat veel bedrijven dit samen met jou willen vergoeden.

Wat kost een wandeltraject?

Iedere situatie is natuurlijk uniek en gericht op jou. Uit de praktijk blijkt dat een traject van 4 wandelingen in de meeste coachingstrajecten het beste resultaat geeft. Bij een coaching met 4 wandelingen + persoonlijk coachingsboekje + 3 tussentijdse contactmomenten en de intake is je investering € 395,00. Na deze 4 wandelingen kunnen we het coachingstraject desgewenst nog uitbreiden.

Wat kost een Stress en Burn Out wandelcoachtraject?

Bij een Stress en Burn Out wandeltraject met 10 wandelingen + persoonlijk coachingsboekje + tussentijdse contactmomenten en de intake is je investering €895,00. Na deze 10 wandelingen kunnen we altijd kijken of dit traject voor jou voldoende is. Desgewenst kunnen we het Stress en Burn Out wandeltraject uitbreiden.

Vrijblijvende kosteloze intake (1 uur)

Wil jij weten of een wandelcoachtraject iets voor jou is? Je hebt de mogelijkheid om bij mij een kosteloze vrijblijvende intake van ongeveer 1 uur te plannen. Deze intake doen we wandelend zodat je direct merkt of een coachtraject wat voor je is.

Hoe lang duurt een wandeltraject?

Uit ervaring weet ik dat wanneer we iedere 2 tot 4 weken een wandeling hebben dat we tot het beste resultaat komen. Uitgaande van 4 wandelingen haal je dus in 2 tot 4 maanden het beste uit jezelf.

Gaat het ook door als het regent?

 

Ja! We gaan altijd gewoon op de afgesproken dag wandelen, behalve als het weerbericht code rood is… als je het fijn vindt om een paraplu mee te nemen mag dat natuurlijk! Maar een capuchon werkt ook prima. ;-)

Kan ik een geplande wandeling ook verzetten?

 

Ja dat kan! Wandelingen kunnen tot 24 uur van te voren worden verzet. 

 

Moet ik wandelschoenen aan?

Je moet eigenlijk helemaal niks.. Trek schoenen aan waar je lekker op kunt lopen… Ze kunnen vies en nat worden ...dat dan weer wel.

Overige spelregels en afspraken.

Op al mijn wandelcoachtrajecten en andere diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kan je hier downloaden.

Vooroordelen.

Wanneer je bang bent of wandelcoaching zoiets is als bomen knuffelen of te zweverig zou zijn, dan wil ik je graag het tegendeel bewijzen.

 

Ook heeft mijn wandelcoachtraject niets te maken met hoe je moet leren wandelen. Daarvoor verwijs ik je graag naar deze website van de NKWB.

Wil je vrijblijvend een intake plannen of wil je meer informatie over mijn coachwandelingen? Vul het contactformulier in.

CCI06072022.jpg
Sirius Academy.jpg

Ik heb met succes de Post-HBO Registeropleiding Sirius Commitment Professional Coach Communicatie en Stressmanagement afgerond.

CCI06072022_0002.jpg

Diploma Post-HBO registeropleiding Sirius Commitment Professional, Communicatie en Stressmanagement

Certificering Britt Meertens-Koch.jpg
Wandelcoachopleiding - Britt Meertens -

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® en de training Wandelcoaching bij Stress en Burn-Out van Het Coach Bureau afgerond.

Bewijs van deelname Wandelcoaching bij S

Certificaat Resultaatgerichte Wandelcoach Opleiding van het Coach Bureau

Bewijs van deelname Wandelcoaching bij Stress & Burn-Out van het Coach Bureau

Britt 2.JPG

Je wandeling met mij start hier...

Heb je vragen, of wil je overleggen of onze wandelingen aansluiten bij jouw vraag, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ook voor het inplannen van een kosteloze- vrijblijvende intake kan je het contactformulier invullen.

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier of bel / WhatsApp me op 0611302042.

Bedankt voor je bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page