top of page

Wandelcoaching bij Stress en/of Burn-Out

Herstellen in de natuur: Wandelen in de natuur helpt heel goed om tot rust te komen. In de natuur wordt vanzelf ons kalmeringssysteem aangezet, dat allerlei herstelwerkzaamheden in ons lijf en brein verricht. Dat is één van de redenen waarom het coachen van gestreste mensen in de natuur zo krachtig effectief is.

Wat en hoe gaan we dat doen?

 • We beginnen met een intake gesprek.

 • Tijdens de intake gaan we samen kijken naar wat jouw doelstelling is.

 • Kort na de intake zullen we de eerste coachwandeling plannen.

 • We starten met de coachingswandelingen en zetten de natuur in om tot de antwoorden te komen die in jou verborgen zitten. 

 • Je ontvangt van mij je eigen coachingsboekje waar jij je vragen/antwoorden in kan opschrijven.

 • Na iedere wandeling bekijken we samen naar passende thuis uitdagingen en oefeningen waar je mee aan de slag kunt. We bespreken wanneer we een contact moment hebben tot de volgende wandeling.

 • Samen kijken we naar wat je nodig hebt om stapjes vooruit te zetten naar voor jou de meest ideale situatie.

Wat is het resultaat na ons wandeltraject?

 • Je kan veel beter met stress omgaan,

 • Je voelt je weer gezien en gehoord.

 • Je begrijpt waar je gedachten vandaan komen en kunt deze beter plaatsen en accepteren,

 • Je kan beter je grenzen aangegeven,

 • Je oordeelt minder hard over jezelf,

 • Je bent minder vatbaar voor het oordeel van anderen,

 • Je hebt meer rust en ruimte in je hoofd,

 • Je kunt meer genieten van het hier en nu,

 • Je kan weer opgewekt naar je werk gaan.

Vraag & antwoord (FAQ)

Wordt je wandeltraject vergoed?

 

Wandelcoaching wordt niet vergoed door je verzekering, echter zijn veel bedrijven welwillend om je te helpen in een coaching‘s traject. Vraag ernaar bij je werkgever/personeelszaken of ze mee willen investeren in jouw coachingstraject. Jouw werkgever wil graag dat jij met plezier je werkzaamheden doet en uit deze stressvolle situatie en/of burn-out komt. Uit ervaring weet ik dat veel bedrijven dit traject voor jou willen vergoeden.

 

Jouw Privacy

Alles wat je bespreekt tijdens ons wandelcoachtraject zal vertrouwelijk behandeld worden en blijft tussen '4 bomen'. Wanneer je werkgever je wandelcoach traject betaald, ook dan blijven de gesprekken vertrouwelijk en zullen niet worden gedeeld met je werkgever. 

Wat kost een Stress en Burn-Out wandelcoachtraject?

Bij een Stress en Burn Out wandeltraject met 10 wandelingen + persoonlijk coachingsboekje + tussentijdse contactmomenten en de intake is je investering € 895,00. Na deze 10 wandelingen kunnen we altijd kijken of dit traject voor jou voldoende is. Desgewenst kunnen we het Stress en Burn Out wandeltraject uitbreiden.

Vrijblijvende kosteloze intake (1 uur)

Wil jij weten of een wandelcoachtraject iets voor jou is? Je hebt de mogelijkheid om bij mij een kosteloze vrijblijvende intake van ongeveer 1 uur te plannen. Deze intake doen we wandelend zodat je direct merkt of een coachtraject wat voor je is.

Hoe lang duurt een wandeltraject?

Uit ervaring weet ik dat wanneer we iedere 2 tot 3 weken een wandeling hebben dat we tot het beste resultaat komen. Uitgaande van 10 wandelingen haal je dus in 4 - 6 maanden het beste uit jezelf .

Gaat het ook door als het regent?

 

Ja! We gaan altijd gewoon op de afgesproken dag wandelen, behalve als het code rood is… als je het fijn vindt om een paraplu mee te nemen mag dat natuurlijk! Maar een capuchon werkt ook prima. ;-)

 

Kan ik een geplande wandeling ook verzetten?

 

Ja dat kan! Wandelingen kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden verzet. 

 

Moet ik wandelschoenen aan?

Je moet eigenlijk helemaal niks.. Trek schoenen aan waar je lekker op kunt lopen… Ze kunnen vies en nat worden ...dat dan weer wel.

Overige spelregels en afspraken.

Op al mijn wandelcoachtrajecten en andere diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kan je hier downloaden.

Vooroordelen.

Wanneer je bang bent of wandelcoaching zoiets is als bomen knuffelen of te zweverig zou zijn, dan wil ik je graag het tegendeel bewijzen.

 

Ook heeft mijn wandelcoachtraject niets te maken met hoe je moet leren wandelen. Daarvoor verwijs ik je graag naar deze website van de NKWB.

Wil je mijn vrijblijvende intake plannen of wil je meer informatie over mijn coachwandelingen? Vul het contactformulier in.

CCI06072022.jpg
Sirius Academy.jpg

Ik heb met succes de Post-HBO Registeropleiding Sirius Commitment Professional Coach Communicatie en Stressmanagement afgerond.

CCI06072022_0002.jpg

Diploma Post-HBO registeropleiding Sirius Commitment Professional, Communicatie en Stressmanagement

Certificering Britt Meertens-Koch.jpg

Certificaat Resultaatgerichte Wandelcoach Opleiding van het Coach Bureau

Wandelcoachopleiding - Britt Meertens -

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® en de training Wandelcoaching bij Stress en Burn-Out van Het Coach Bureau afgerond.

Bewijs van deelname Wandelcoaching bij S

Bewijs van deelname Wandelcoaching bij Stress & Burn-Out van het Coach Bureau

Britt 2.JPG

Je wandeling met mij start hier...

Heb je vragen, of wil je overleggen of onze wandelingen aansluiten bij jouw vraag, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ook voor het inplannen van een kosteloze- vrijblijvende intake kan je het contactformulier invullen.

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier of bel / WhatsApp me op 0611302042.

Bedankt voor je bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page