top of page
Desiree.jpeg

Van moet naar moed

Ik ben wandelcoaching gestart bij Britt, toen ik in een burn-out zat. In eerste instantie zijn we gewoon de natuur ingegaan. Op zoek naar rust. Daar is de natuur heel geschikt voor. Britt weet heel goed de natuur in te zetten. Door te vragen en te spiegelen, kreeg ik inzicht in mezelf. Wat vooral veel naar voren kwam was dat ik veel van mezelf  ‘MOET’.

In de volgende wandelingen hebben we steeds op een ander stukje ingezoomd. Door Britt haar openheid, sensitiviteit, reflecterend vermogen, effectief inzetten van de natuur werd het steeds makkelijker om inzicht, overzicht en duidelijkheid te krijgen, waardoor ik zelf oplossingen kon vinden.

Door onze wandelingen heb ik echt grote stappen kunnen zetten. Niet alleen heb ik inzicht gekregen in wat mij energie kost, hoe ik daarmee om kan gaan, waar ik keuzes in kan maken, maar ik heb ook de MOED gevonden een heel ander pad in te gaan slaan. Mijn pad!

 

Desiree

image00002.jpeg

Marieke:

 

Ik wil graag mijn ervaring met Britt met jullie delen.

 

Onze eerste ontmoeting voelde voor mij als open en toegankelijk. Dit uitte dat ik na 15 min wandelen al veel gedeeld had met haar. Terwijl zei er niet naar vroeg, maar het liep gewoon zo.

 

Dat heeft zich voorgezet in 5 mooie wandelingen verdeeld over 6 maanden. De openheid, zachtheid maar toch op een manier aansturen tot een goed zelfbeeld en reflectie zorgt voor mij voor een rust na iedere wandeling en andere kijk naar obstakels die er eigenlijk niet zijn. Of je gaat ze op een andere manier bekijken.

 

Fijn Britt dat ik je heb leren kennen.

Jasmijn.JPG

Jasmijn:

 

Ik vond het erg prettig dat het buiten in de natuur is, je voelt je dan vrijer, het inzetten vd natuur als hulpmiddel bij bepaalde oefeningen is bijzonder en ongrijpbaar. Je kan alles loslaten en beter bij je gevoel komen.  Ik kwam altijd ontspannen terug na een sessie, terwijl er vaak heftige dingen aan bod kwamen. Ik kon het daar doormaken en afsluiten voor ik weer naar huis ging.

 

Britt is een ontzettend lieve opgewekte en warme vrouw, je voelt je meteen op je gemak, ze is rustig, luistert goed en heeft de aandacht voor je. Ze taste steeds goed af wat paste bij mij als persoon en mijn behoeften. Daarnaast blijft ze heel erg bij zichzelf en kan ze ook mooie voorbeelden geven uit haar eigen ervaring. Dit maakt het nog persoonlijker en tastbaarder. Britt zorgt voor veiligheid en vertrouwen, ook wel de randvoorwaarden om je bloot te geven en te kunnen groeien.

 

Ik heb hiervoor een lang traject psycho therapie gehad, maar ik bleef met bepaalde issues zitten, Britt heeft me geleerd er anders naar te kijken en vooral te kijken naar wat ik kan doen om er minder last van te hebben. Ik ben meer in mijn eigen kracht komen staan, durf meer op mijn gevoel te vertrouwen en mijn eigen koers te varen.

image00002.jpeg
Jessica 2.JPG

Anoniem:

 

Ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen op het moment dat mijn leven een behoorlijke chaos aan het worden was. Ik voelde me in onze wandelgesprekken eigenlijk al vanaf het begin op mijn gemak. Ik heb me af lopen vragen hoe dat nu kwam. Er was meteen aansluiting het voelde goed.

Je deskundigheid bleek in de manier waarop je reflecteerde, duidelijk was. Af wist te bakenen en tegelijkertijd mij de ruimte gaf mijn verhaal te doen. Door je echtheid en openheid voelde ik geen belemmeringen en durfde ik mijn verhaal te doen.

 

Je humor en relativeringsvermogen brachten mij toch vaak op plaatsen waar ik nog niet aan gedacht had en gaf me stof tot overpeinzingen. Je hebt een heel natuurlijke manier om contact te maken, dat zie in je houding, je woordkeuzes maar ook jou overpeinzingen. Je durfde ook jezelf hierin kwetsbaar op te stellen wat je tot een hele fijne gesprekspartner maakte. Je bent gewoon echt een fijn mens. Je wist me te steunen op moeilijke momenten ik voelde me gehoord en gezien en kreeg hierdoor hernieuwd energie.

Dank je wel hiervoor.

Degene die jou als coach gaan treffen mogen zich gelukkig prijzen!!!

Jessica:

 

Wandelsesssie met Britt, hoe omschrijf ik het beste hoe waardevol deze voor mij zijn geweest?

In één woord lukt dat niet helaas.

Britt is open, eerlijk en weet je meteen op je gemak te stellen.

Britt weet de juiste vragen te stellen waardoor je tot de innerlijke kern komt van je vraagstuk.

Naast je vraagstuk kijkt ze ook met een brede oordeelloze blik naar aspecten die zijn voorgekomen in je leven (positief of negatief) en weet je de verbanden te zien tussen het verleden en heden.

 

Naast het praten weet Britt de natuur in te zetten tijdens de wandelingen. Verwonderlijk hoe deze je kan helpen om je vraagstuk vanuit een ander perspectief te zien en voelen.

 

Britt heeft mij geholpen om bepaalde vraagstukken en plek te geven zonder dat ze mij nog in de weg staan om mezelf te blijven ontwikkelen. Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor.

 

Ik kan iedereen aanraden om een wandelsessie met Britt in te zetten als je er zelf even niet uit komt of gewoon even alles vanuit een ander perspectief wilt ervaren.

Britt 2.JPG

Je wandeling met mij start hier...

Heb je vragen, of wil je overleggen of onze wandelingen aansluiten bij jouw vraag, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ook voor het inplannen van een kosteloze- vrijblijvende intake kan je het contactformulier invullen.

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier of bel / WhatsApp me op 0611302042.

Bedankt voor je bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page