top of page

Enige tijd na afloop van een coaching‘s traject vraag ik mijn klanten om feedback. Wat hebben mensen er echt aan gehad, wat er is veranderd en waarom ze juist hebben gekozen voor wandelcoaching.

 

Ik ben trots op wat mijn coachees bereikt hebben tijdens en na afloop van coachtraject, deel ik graag hun feedback met jou zodat je een indruk krijgt van de ervaringen en wat hen sterker hebben gemaakt.

Wat heb je gehad aan het coaching‘s traject?

 • Britt is iemand die mij zag en echt naar mij luisterde. Ze vroeg de juiste dingen, vroeg daarop door, en gaf me inzichten in mijn eigen 'zijn'.

 • Ik heb goed naar mezelf kunnen kijken, welke rol ik speel in bepaalde situaties en hoe ik deze kan beïnvloeden indien nodig.

 • Het is fijn als je met iemand kunt praten die emotioneel niet betrokken is bij jouw situatie.

 • Ik heb geleerd dat ik een hart en een hoofd heb, hoe die twee samenwerken, en hoe dat voor mij werkt. Verstand en gevoel gaan nu veel beter. hand in hand, ik herken de verschillen in wat ik denk en wat ik voel en kan daar nu mee spelen.

 

Is er iets veranderd bij jou door het traject dat je hebt gevolgd?

 • Mijn intuïtie is sterker, ik kan nu sneller beseffen dat ik me eraan mag blijven herinneren dat ik alle tools eigenlijk zelf al bezit. Ik hoef er alleen maar bij stil te staan en naar te luisteren.

 • Doordat ik beter mijn grenzen kan bepalen, kan ik veel beter mijn kwetsbaarheid aangeven. Mijn hart zelf beschermen en openstellen wanneer het voor mij goed voelt.

 • Het traject heeft mij geleerd dat emoties er mogen zijn en hoe ik daar mee om kan gaan op een manier die voor mij werkt.

 

Hoe heb je de wandelingen ervaren?

 • Als vrij, als open, als helder en als prettig.

 • Heel fijn! Hierdoor kwam ik dichterbij mijn kern, mijn diepste binnenste, mijn ware ik. Omdat de natuur dat effect op me had tijdens het wandelen.

 • Als erg fijn. Dat praat wat relaxter als je elkaar niet continu aan hoeft te kijken.

 • Ik ben graag buiten en in beweging, het is prettig dat je de ruimte hebt om stil te zijn, om te denken en te voelen zonder het idee bekeken te worden.

 • Wandeling na wandeling kreeg ik echt de aandacht die ik verdiende! Er werd echt goed geluisterd en ik kreeg - al samen wandelend bedachten we ze- in de natuur de handvatten om dingen nu echt anders te willen doen. In kleine stapjes ga ik vooruit. Alles op MIJN tempo en MIJN moment en tijd.

 

Was er voor jou een meerwaarde van wandelen ten opzichten van coachen in een kantoor of andere binnenruimte?

 • De natuur is altijd in beweging, mijn/het leven ook, en die combi werkte goed voor mij. Dat is echt een meerwaarde om te wandelen in de natuur.

 • Het aankijken dus. En het koude zakelijke van een kantoorruimte, dat werkt gewoon voor mij niet mee. Buiten is informeler, vrijer en ik ervaar dat als meer open.

 • Als mijn tranen stroomden, mocht dat er gewoon zijn, ik voelde me niet bekeken, maar juist vrij om het er te laten zijn.

 • Het buiten lopen geeft voor mij rust, in de natuur kwamen we materialen tegen die heel toepasbaar waren bij bepaalde oefeningen. De geluiden de sfeer, er gebeurde van alles in de natuur.

 

Hoe heb je mij als coach en mijn manier van coachen ervaren?

 • Fijn, ik voelde me op mijn gemak bij je. Denk dat je wel een “klik” moet hebben met je coach want anders stel je je niet open.

 • Je was relaxed en kwam rustig over.

 • Je bent heel toegankelijk, rustig en warm. Het fijne vond ik dat je veel ruimte gaf aan de persoon die ik ben. Ik kon me helemaal openstellen, en voelde me helemaal goed zoals ik was, zonder oordeel.

 • Britt, jij bent echt een puur en oprecht fijn mens. Ik vond het fijn om met jou aan mijn zijde dit traject te doorlopen. Je bent zacht, liet me vertragen en meer stilstaan bij het hier en nu. Door dat vertrouwen kwam ik waar ik heen wilde. Je luistert goed, oordeelt niet, stelt de juiste & kritische vragen.

 • Je durft de vinger op de zere plek te leggen, ook als het moeilijk werd, had je de rust en ruimte om me te laten voelen.

 • Britt is ontzettend inspirerend, en een warme persoonlijkheid. Ik zal Britt dan ook zeker aanraden als wandelcoach!

 

Zou je andere aanraden om een wandelcoach traject te volgen en zo ja/nee wat maakt dat je het wel of niet zou aanbevelen?

 • Jazeker! Je hebt me handvatten gegeven om met mijn eigen gevoelens om te leren gaan.

 • Absoluut! Het maakt echt een groot verschil in mijn dagelijkse leven, en dat gun ik iedereen.

 • Als je een verandering wil ben je bij Britt aan het juiste adres! Ze is eerlijk, oprecht, puur en niet bang om ook de diepte in te gaan op de punten waar het moeilijker wordt.

 • Ja! Regelmatig denk ik terug aan de oefeningen die we hebben gedaan, de natuur heeft ervoor gezorgd dat de beelden me bijblijven, en ik iedere keer terug kan gaan naar het gevoel dat ik toen ervaarde. De kracht die ik haal uit de natuur en de coaching is bijna dagelijks nog voelbaar. Er is echt iets veranderd.

Alle feedback wordt anoniem gepubliceerd op mijn website ivm de privacy van mijn cliënten, indien er toch een naam bij staat dan heeft diegene daar toestemming voor gegeven.

Kastanje.jpg

Anoniem:

 

Op mijn werk kon ik mijn creativiteit niet kwijt en de uitdaging was weg. De vraag is dan blijf ik hangen of ga ik nog een keer knallen. Tegenstrijdige stemmen in mijn hoofd.

 

Ik sprak Britt op het juiste moment en voelde dat zij mij kon helpen. Een aantal sessies met haar het bos in geweest en genoten van de natuur en de fijne gesprekken.

 

Britt wist de juiste vragen te stellen. Wat ik ook zei, Britt had een antwoord. Precies de juiste snaar raakte ze aan. Dat was heel bijzonder.
 

Zoveel sterker reed ik na iedere sessie naar huis. Na 3x wist ik het zeker. Mijn hart volgen en inderdaad gaan voor die droombaan. En die heb ik gevonden.

 

Dus grote dank aan Britt die mij heel bewust de juiste keuze liet maken. Kom je er zelf niet uit? Schaam je niet maar ga praten! In de natuur is het extra bevrijdend en rustgevend.

Nogmaals super bedankt!
Liefs 

Desiree.jpeg

Desiree:

 

Van moet naar moed

Ik ben wandelcoaching gestart bij Britt, toen ik in een burn-out zat. In eerste instantie zijn we gewoon de natuur ingegaan. Op zoek naar rust. Daar is de natuur heel geschikt voor. Britt weet heel goed de natuur in te zetten. Door te vragen en te spiegelen, kreeg ik inzicht in mezelf. Wat vooral veel naar voren kwam was dat ik veel van mezelf  ‘MOET’.

In de volgende wandelingen hebben we steeds op een ander stukje ingezoomd. Door Britt haar openheid, sensitiviteit, reflecterend vermogen, effectief inzetten van de natuur werd het steeds makkelijker om inzicht, overzicht en duidelijkheid te krijgen, waardoor ik zelf oplossingen kon vinden.

Door onze wandelingen heb ik echt grote stappen kunnen zetten. Niet alleen heb ik inzicht gekregen in wat mij energie kost, hoe ik daarmee om kan gaan, waar ik keuzes in kan maken, maar ik heb ook de MOED gevonden een heel ander pad in te gaan slaan. Mijn pad!

 

Desiree

image00002.jpeg

Marieke:

 

Ik wil graag mijn ervaring met Britt met jullie delen.

 

Onze eerste ontmoeting voelde voor mij als open en toegankelijk. Dit uitte dat ik na 15 min wandelen al veel gedeeld had met haar. Terwijl zei er niet naar vroeg, maar het liep gewoon zo.

 

Dat heeft zich voorgezet in 5 mooie wandelingen verdeeld over 6 maanden. De openheid, zachtheid maar toch op een manier aansturen tot een goed zelfbeeld en reflectie zorgt voor mij voor een rust na iedere wandeling en andere kijk naar obstakels die er eigenlijk niet zijn. Of je gaat ze op een andere manier bekijken.

 

Fijn Britt dat ik je heb leren kennen.

Jasmijn.JPG

Jasmijn:

 

Ik vond het erg prettig dat het buiten in de natuur is, je voelt je dan vrijer, het inzetten vd natuur als hulpmiddel bij bepaalde oefeningen is bijzonder en ongrijpbaar. Je kan alles loslaten en beter bij je gevoel komen.  Ik kwam altijd ontspannen terug na een sessie, terwijl er vaak heftige dingen aan bod kwamen. Ik kon het daar doormaken en afsluiten voor ik weer naar huis ging.

 

Britt is een ontzettend lieve opgewekte en warme vrouw, je voelt je meteen op je gemak, ze is rustig, luistert goed en heeft de aandacht voor je. Ze taste steeds goed af wat paste bij mij als persoon en mijn behoeften. Daarnaast blijft ze heel erg bij zichzelf en kan ze ook mooie voorbeelden geven uit haar eigen ervaring. Dit maakt het nog persoonlijker en tastbaarder. Britt zorgt voor veiligheid en vertrouwen, ook wel de randvoorwaarden om je bloot te geven en te kunnen groeien.

 

Ik heb hiervoor een lang traject psycho therapie gehad, maar ik bleef met bepaalde issues zitten, Britt heeft me geleerd er anders naar te kijken en vooral te kijken naar wat ik kan doen om er minder last van te hebben. Ik ben meer in mijn eigen kracht komen staan, durf meer op mijn gevoel te vertrouwen en mijn eigen koers te varen.

image00002.jpeg
Jessica 2.JPG

Anoniem:

 

Ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen op het moment dat mijn leven een behoorlijke chaos aan het worden was. Ik voelde me in onze wandelgesprekken eigenlijk al vanaf het begin op mijn gemak. Ik heb me af lopen vragen hoe dat nu kwam. Er was meteen aansluiting het voelde goed.

Je deskundigheid bleek in de manier waarop je reflecteerde, duidelijk was. Af wist te bakenen en tegelijkertijd mij de ruimte gaf mijn verhaal te doen. Door je echtheid en openheid voelde ik geen belemmeringen en durfde ik mijn verhaal te doen.

 

Je humor en relativeringsvermogen brachten mij toch vaak op plaatsen waar ik nog niet aan gedacht had en gaf me stof tot overpeinzingen. Je hebt een heel natuurlijke manier om contact te maken, dat zie in je houding, je woordkeuzes maar ook jou overpeinzingen. Je durfde ook jezelf hierin kwetsbaar op te stellen wat je tot een hele fijne gesprekspartner maakte. Je bent gewoon echt een fijn mens. Je wist me te steunen op moeilijke momenten ik voelde me gehoord en gezien en kreeg hierdoor hernieuwd energie.

Dank je wel hiervoor.

Degene die jou als coach gaan treffen mogen zich gelukkig prijzen!!!

Jessica:

 

Wandelsesssie met Britt, hoe omschrijf ik het beste hoe waardevol deze voor mij zijn geweest?

In één woord lukt dat niet helaas.

Britt is open, eerlijk en weet je meteen op je gemak te stellen.

Britt weet de juiste vragen te stellen waardoor je tot de innerlijke kern komt van je vraagstuk.

Naast je vraagstuk kijkt ze ook met een brede oordeelloze blik naar aspecten die zijn voorgekomen in je leven (positief of negatief) en weet je de verbanden te zien tussen het verleden en heden.

 

Naast het praten weet Britt de natuur in te zetten tijdens de wandelingen. Verwonderlijk hoe deze je kan helpen om je vraagstuk vanuit een ander perspectief te zien en voelen.

 

Britt heeft mij geholpen om bepaalde vraagstukken en plek te geven zonder dat ze mij nog in de weg staan om mezelf te blijven ontwikkelen. Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor.

 

Ik kan iedereen aanraden om een wandelsessie met Britt in te zetten als je er zelf even niet uit komt of gewoon even alles vanuit een ander perspectief wilt ervaren.

Britt 2.JPG

Je wandeling met mij start hier...

Heb je vragen, of wil je overleggen of onze wandelingen aansluiten bij jouw vraag, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ook voor het inplannen van een kosteloze- vrijblijvende intake kan je het contactformulier invullen.

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier of bel / WhatsApp me op 0611302042.

Bedankt voor je bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page